SERVICEFLAT KOPEN

Steeds meer mensen willen investeren in een assistentiewoning. De Belg heeft immers een baksteen in de maag. Dit kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen aangezien investeren in de zorgsector steeds voor een stukje zekerheid zorgt. Wist je trouwens dat tegen 2020 één Belg op vier ouder zal zijn dan 65 jaar? Men verwacht dat 97 procent van deze senioren onafhankelijk zal willen wonen.
Door te beleggen in een assistentiewoning, investeer je dus nú al in je eigen toekomst.

KOPEN OM TE VERHUREN

U kijkt stilaan vooruit naar uw oude dag. Beslis daarom te investeren in een serviceflat van De Mispelaer.

Indien u kiest om uw assistentiewoning te verhuren, kan u jaarlijks genieten van een toprendement vanaf 3,75 procent. Adagio, de beheersinstantie, zoekt voor u naar een geschikte huurder. De verhuur op zich is zonder zorgen, want de administratieve en technische opvolging ligt ook volledig bij hun. Daarenboven brengt deze belegging gemoedsrust want u verkrijgt de eerste twee jaar een gegarandeerde huur.

Later, als uw huis of de zorgen te groot worden, kan u met een gerust hart uw intrek in de serviceflat nemen. Vanaf dit moment worden Enkel de servicekosten voor de zorgverlining in De Mispelaer worden maandelijks in rekening gebracht en kan u genieten van uw vrijheid en zelfstandigheid.

KOPEN OM TE WONEN

U heeft een mooie som bijeen gespaard en vindt dat de tijd rijp is om uw huis te verkopen en in een serviceflat van De Mispelaer in te trekken.

Het geld van de verkoop van uw huis investeert u in een assistentiewoning. U kan meteen uw flat betrekken en hoeft op deze manier geen maandelijkse huur te betalen. Enkel de servicekosten voor de zorgverlening in De Mispelaer worden maandelijks in rekening gebracht.

BEKIJK DE VERSCHILLENDE TYPES VAN FLATS