EEN PARELTJE AAN DE MAAS

De Mispelaer ligt op dé toplocatie in het centrum van Maasmechelen, de groene parel aan de meanderende stroom de Maas.
De gemeente is vlot bereikbaar en verschillende belangrijke in- en uitgangswegen zorgen dat u zonder problemen een tripje met de fiets of de auto naar de omliggende steden zoals Maastricht, Genk, Hasselt, Maaseik of Aken kunt ondernemen.
Maasmechelen beschikt daarenboven over een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk dat u zorgeloos naar uw plaats van bestemming voert, waardoor parkeren niet langer aan de orde is.
Om deze verplaatsingen nog te vergemakkelijken werd het Spartacusplan uitgewerkt waardoor belangrijke overstappunten voor trein, bus en de toekomstige sneltram nog efficiënter zullen functioneren tussen Maasmechelen en de omringende gemeenten en steden. U ziet het, alle wegen leiden naar De Mispelaer.

MAASMECHELEN

Op deze kaart krijgt u een duidelijk overzicht over wat de gemeente Maasmechelen allemaal te bieden heeft..

PROJECT

1. Serviceflats De Mispelaer

CULTUUR EN ONTSPANNING

2. Kunstacademie
3. Connecterra
4. Bioscoop
5. Kerk + Casino
6. Elisabethpark
7. Voetbalstadion Patro Eisden
8. Cultureel Centrum
9. Sportfaciliteiten: tennis, atletiek, bowling,…
10. Zaterdagmarkt

SHOPPING EN HORECA

11. Maasmechelen Village
12. Pauwengraaf winkelstraat
13. M2 Shopping Center
14. Fashion Point

Een rustige en veilige omgeving

De Mispelaer is gelegen aan de Koninginnelaan in het centrum van Maasmechelen, recht tegenover de hoofdingang van het Shopping Center M2. Het gebouw vormt met zijn moderne architectuur de kop van het nieuw aan te leggen Koudenbergplein dat letterlijk de link zal leggen tussen het Shopping Center M2 en de Pauwengraaf.

De binnentuin op het dak van de winkel, het zonneterras en Kaffee De Mispel zijn enkel toegankelijk voor bewoners en hun bezoekers en vormen het decor bij uitstek voor een gezellige babbel.

In Kaffee De Mispel kan u met een lekker glas tafelen met familie en vrienden. Op het zonneterras is een heerlijke zomerdag nog net dat ietsje aangenamer en op de petanquebaan waant u zich in het zuiden van Frankrijk.

INTERESSE? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP