EEN NIEUWE VORM VAN WONEN

Serviceflats (of assistentiewoningen) zijn een relatief nieuwe vorm van wonen. Een serviceflat vormt een combinatie van  zelfstandige wooneenheid met ondersteuning en service op maat. Het is gericht op 65+’ers of een ouder koppel dat wil wonen in een volledig autonoom appartement met keuken, leefruimte, badkamer,… maar beroep kan doen op een basisdienstenpakket.

De mogelijkheden om in te stappen in serviceflats zijn legio: Men kan gaan wonen in De Mispelaer vanaf de leeftijd van 65 jaar. Er zijn dan twee opties: ofwel koopt u een flat en gaat er in wonen. Er wordt dan enkel nog het basis dienstenpakket betaald. Oftewel huurt u een flat (65+) en dan betaalt u het basis dienstenpakker plus een woonvergoeding (= huur).

INTERESSANTE INVESTERING MET HUURGARANTIE

De mogelijkheid om te investeren in De Mispelaer is er natuurlijk ook, ongeacht uw leeftijd. U koopt een flat en stelt deze ter beschikking aan de beheersinstantie Adagio. De beheersinstantie gaat voor u op zoek naar een bewoner (65+). U heeft bijgevolg geen kopzorgen mbt huurders, opzeggingen, gebreken aan het pand,…

In ruil ontvangt u een rendement. Dit vanaf 3,75% van de aankoopprijs (incl. kosten) met een huurgarantie van 2 jaar. Indien u na verloop van tijd wenst te verhuizen naar De Mispelaer kan dat. U dient dan wel de leeftijd van 65 jaar te hebben bereikt. Het doorverkopen van de serviceflat staat u ook volledig vrij.